Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü

SOMMER sorompók: ASB-6010, ASB-6010A, ASB-5014A

A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a baleset védelemre. Sorompóinkat megbízható, szabványos technológiával szereljük fel.

A védelemről az automatikus akadályfelismerés gondoskodik, amely akadályba ütközés esetén automatikusan visszanyitja a sorompót (irányváltás). A dinamikus Power System teljesen automatikusan határozza meg a szükséges erőt, és hozzáilleszti azt a mindenkori külső körülményekhez.

Néhány modell az alumíniumházba beépített figyelmeztető lámpával rendelkezik, így a tetszetős forma mellett optimális biztonságot is nyújtanak.

Telepítés, bekötés, kész! A szerelés ennél egyszerűbb már nem is lehetne, mert a sorompórúd a helyszínen néhány lépésben, hajszálpontosan méretre igazítható. A SOMMER-től pedig pontosan azt kapja, amire szüksége van: a gyártósoron egyaránt készülnek balra és jobbra záródó modellek, így az összeszereléskor nincs szükség átszerelésre.

Sorompóink működtetőereje az EN 12445 és EN 12453 szabvány szerint tanúsított.

Rendezés:
Nézet: