Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü
Sommer 9060 base+ garázsnyitó szett Katt rá a felnagyításhoz

Sommer 9060 base+ garázsnyitó szett

Ár:
89.900 Ft (70.787 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8700V002
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.740 Ft
Várható szállítás: 2018. október 29.
Base+ garázsnyitó hajtómű három részes sínegységgel, a sín végére szerelt vezérlés házzal.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alap sínegységgel mozgatható kapu paraméterei:

  • Kapu szélessége: 4500 mm, kapu magassága: 2500 mm
  • Max. kaputömeg: 120 kg
  • Max. kapufelület: 11 m2
  • Hajtómű max. sebessége: 240 mm/s
  • Üzemhányad: S3 – 40%
  • Motorkocsin lévő LED-ek száma: 6
  • Rádióvevő memóriahelyeinek száma: 40 (450-re bővíthető)
  • Rádiórendszer: SOMloq2
  • 2 db. négygombos Pearl Vibe távkapcsolóval (4019V000)
  • ha ránk bízza hajtóműve beépítését, akkor 10.000,- Ft-ot elengedünk annak árából és két év teljes körű, mindenre kiterjedő garanciát vállalunk!

 

Garázskapu meghajtásunk együtt futó motoros meghajtó rendszerűek. A motor futó kocsija egy megfeszített láncon mozog, így nincs sem súrlódási veszteség, sem erővesztés. A 24V egyenáramú motor rendkívül strapabíró, halk és nagy nyitás számot tesznek lehetővé problémamentesen.

Mivel a motorok nem statikusan egy adott pontra vannak rögzítve, hanem a kapuval együtt mozognak, mindig pontosan ott vannak, ahol az erejükre éppen szükség van. Ezáltal mindig optimális erőleadást és egyúttal maximális biztonságot garantálnak.

Ez a hajtóműkímélő technológia hosszabb élettartamot és jelentősen kisebb kopást biztosít a garázskapu meghajtás számára. Emellett a meghajtás teljes egészében karbantartásmentes - a láncot nem kell olajozni.

Automatikus akadályfelismerés: akadályba ütközve a meghajtás visszafordul (irányt vált), így biztosítva, hogy sem személyek, sem járművek ne szorulhassanak be.

BZR – Biztonsági zárrendszer: a kapu bármilyen pozícióban kioldható és visszareteszelhető. Így a kézi nyitás és reteszelés minden gond nélkül lehetséges áramkimaradás esetén is.

DPS (Dynamic Power System): teljesen automatikusan szabályozza a szükséges erőt, folyamatosan illesztve azt a külső körülményekhez, így maximális biztonságot garantál a beszorulás ellen.

A 868Mhz rádiós jelátvitel nagy hatótávolságot biztosít és megbízható kapcsolatot teremt a jeladó és hajtómű között. A 128 bites kódolású technika (SOMloq2) eredményképp a kód rendkívül biztonságos, lophatatlan. Ezért szoktuk előszeretettel alkalmazni akár riasztók ki- és bekapcsolására is. A távirányítókon minden gomb saját kóddal rendelkezik.

Magyarországon egyedülálló módon a SOMMER-nél robbantott ábráról minden alkatrész után rendelhető. Márka képviseleteink azonnal kiszolgálják a vevőket, raktárkészlet hiány estén napokon belül biztosítjuk az alkatrészt.

Youtube videók