Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü
Sommer Twist 200 E kétszárnyas kapunyitó szett Katt rá a felnagyításhoz

Sommer Twist 200 E kétszárnyas kapunyitó szett

Ár:
130.000 Ft (102.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3217V016
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.740 Ft
Várható szállítás: 2018. október 24.
Kapuszárny szélesség akár 2,5 m (200kg-os szárnynál), vagy 300 kg tömegű (1,5m-es szárny estén).
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kérd a kapud színében, két szárnyú szetthez Kérd a kapud színében, két szárnyú szetthez
10.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • 240mm benyúlási mélységgel („B“ méret)
  • Mágneses végállás kapcsolókkal
  • 24V-os egyenáramú hajtómű, lassítással és akadályérzékeléssel
  • automata záródás és személybejáró funkció, mágneszár beköthető
  • 2 db. négygombos Pearl (4018V000) távirányítóval és fénysorompóval (7029)
  • kifelé nyíló kapuhoz is felszerelhető
  • ha ránk bízza hajtóműve beépítését, akkor 10.000,- Ft-ot elengedünk annak árából és két év teljes körű, mindenre kiterjedő garanciát vállalunk!

 

Meghajtásaink mágneses (reed-relés) nyitás és zárás oldali végállás kapcsolókkal vannak ellátva - indulásnál és megállásnál gyorsít és lassít, nem rángatja a kapuszerkezetet, finoman zár, csattanás nélkül. 

Beállítható személybejáró funkció is, mely során a kapunak csak az egyik szárnya nyílik ki. Ez esetben a távirányítón egy másik gomb nyitja-zárja a szárnyat.

Akadályérzékelés: ha akadályt észlel, azonnal megáll, vagy visszanyit (programozható).

Beállítható, hogy a kapu egy adott idő (programozható) elteltével automatikusan bezárjon (automata záródás), ez esetben 2 pár fénysorompó alkalmazását javasoljuk.

Áramszünet esetén kulcsos kioldási lehetőség áll rendelkezésre, a kapu könnyedén, kézzel mozgathatóvá válik.

24V egyenáramú motorok rendkívül strapabírók, halkak és nagy nyitás számot tesznek lehetővé problémamentesen. A toroid trafó takarékos és rendkívül hosszú az élettartama is. 

A 868Mhz rádiós jelátvitel nagy hatótávolságot biztosít és megbízható kapcsolatot teremt a jeladó és hajtómű között. A 128 bites kódolású technika (SOMloq2) eredményképp a kód rendkívül biztonságos, lophatatlan. Ezért szoktuk előszeretettel alkalmazni akár riasztók ki- és bekapcsolására is. A távirányítókon minden gomb saját kóddal rendelkezik.

Magyarországon egyedülálló módon a SOMMER-nél robbantott ábráról minden alkatrész után rendelhető. Márka képviseleteink azonnal kiszolgálják a vevőket, raktárkészlet hiány estén napokon belül biztosítjuk az alkatrészt.

 

Figyelmeztetés:
A szerelés megkezdése előtt az A és B méreteket meg kell határozni. Ezen méretek korrekt meghatározása nélkül a hajtóművet nem lehet pontosan felszerelni és működtetni.

Az A és B méretet úgy kell megválasztani, hogy a kívánt nyitási szög (D) elérhető legyen. A táblázatokban megadott nyitási szögek irányértékek, az elérhető legnagyobb nyitási szöget adják meg. 1,5 m-nél szélesebb, teljesen fedett kapuszárny esetén a B méretnek min. 240 mm-nek meg kell lenni! 
A megadott irányértékek a következő adatok segítségével lettek kiszámítva: szélsebesség: 28,3 m/s; Kapumagasság: 2,0 m; kapuszélesség: 2,5 m; Kapufelület fedettsége: 35%; elektromos zár nélkül.

   - Minél nagyobb a B méret, annál finomabban beállítható az akadályérzékelés. Egy nagyobb B-méret javítja a hajtómű és a kapuszárny közötti erőátvitelt. Ezáltal a hajtómű igénybevétele csökken, ami az élettartamát jelentősen megnöveli. 
   - Ha a két oszlop mérete különböző, akkor arra fokozottan ügyelni kell.

 

"A" méret: a kapu forgáspontja és a motor felfogatási pontja közti szélesség (m)
"B" méret: a kapu forgáspontja és a motor felfogatási pontja közti mélység (m)

a nagyított kép megtekintéséhez kattintson ide

 a nagyított kép megtekintéséhez kattintson ide

 

a nagyított kép megtekintéséhez kattintson ide

Youtube videók